Zoek
Sluit dit zoekvak.

E-choppers

Veel gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt voor het huren van een e-chopper. Daarom hebben wij hieronder de vragen die vaker worden gesteld door onze klanten voor je op een rijtje gezet. Misschien staat jouw vraag hier ook al tussen. Zo niet, neem dan gerust contact met ons wij. Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Brede banden

De brede banden geven de e-chopper
zijn stoere, robuuste uiterlijk en dragen
tevens bij aan een stabiele wegligging
en goede tractie op het wegdek.

Alarm klasse 3

Alarm klasse 3 op afstandsbediening.

Stuurslot

Koplamp

Halogeen koplamp met
stads- / grootlicht optie.

Telefoonhouder

Telefoonhouder met USB charger.

Single seat

Met de ruime single seat
zit je comfortabel.
Wil je iemand meenemen,
dan past het wel
maar voor lange ritten
bevelen we het niet aan.

Accu
20 Ah batterijen met een
actieradius van 70 kilometer.

Voetsteun

Voetsteunen voor passagier.

Vragen over E-choppers

De E-chopper is bestemd voor een volwassene en er mag een kind achterop, tussen 8 en 15 jaar en maximaal gezamenlijk gewicht van 130 kg. Uiteraard geschied dit wel op eigen risico van de ouders.

Om een E-chopper te mogen besturen heb je een motorrijbewijs (A), autorijbewijs (B) of een bromfietsrijbewijs (AM) nodig. Daarnaast moet je minimaal 16 jaar zijn.

Voordat u met de rit begint, ontvangt u gedetailleerde uitleg over de werking van de E-chopper en kunt u een testrit nemen. Ervaring heeft aangetoond dat iedereen gemakkelijk met de E-chopper overweg kan.

Vragen over vertrek en aankomst

U krijgt uiteraard een route van ons mee, deze routes krijgt u van ons na het downloaden van de app route.nl. Op al onze E-choppers zit een telefoonhouder met lader. U kunt kiezen uit verschillende routes door de prachtige omgeving.

U kunt natuurlijk ook een eigen route rijden, hou dan wel rekening met dat u ongeveer 2,5 uur rijdt over een route van 30 tot 40 kilometer

Normale kleding is prima voor een ritje op de E-chopper. Kleed je warm als het buiten koud is. Rijden op een e-chopper is een stuk koeler dan op de fiets. Dus kleed je liever iets warmer bij twijfel. Denk hierbij aan een muts, sjaal, handschoenen (neem deze eventuele mee in een rugtas) en als het echt koud is zeker een dikke jas. Bij kans op regen is het verstandig een poncho of regenjas mee te nemen.

Vragen over reserveren, betalen en annuleren

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je te reserveren via ons online systeem. Hoe later je boekt des te groter is de kans dat er geen E-choppers beschikbaar zijn. Voor groepen geldt dat deze minimaal een week vooraf moeten zijn aangemeld. Let op, alle reserveringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een aanvraag is geen boeking, pas na reservering is het definitief!

Elke E-chopper wordt verhuurd met een borg van € 25,-  met een maximaal bedrag van € 150,- per reservering. Bij terug bezorging van de E-choppers wordt de borg na controle door de verhuurder terugbetaald doormiddel van contant of pin betaling. Mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd door verhuurder

Genieten van een mooie route door de Alblasserwaard?

Ga er op uit met onze

superstille, comfortabele, energieneutrale

E-choppers

Reserveer ze hier